IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Problem With Bg_bunkerhill
Don Vito
post Jan 7 2007, 10:56 PM
Post #1


Private
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 12-December 04
Member No.: 3,233



Hello. whenever I play the map bg_bunkerhill, my game looks warped and so does the text. Pics included, someone help.
IPB Image
IPB Image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gecko
post Jan 8 2007, 10:50 AM
Post #2


King Gecko of 1.0F Dev
Group Icon

Group: Admin
Posts: 625
Joined: 20-April 04
Member No.: 2,511



Please ensure you are running the game in OpenGL mode with 32bit color.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Don Vito
post Jan 9 2007, 05:16 AM
Post #3


Private
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 12-December 04
Member No.: 3,233



Actually I have been using those settings you suggested me to use the entire time for BG.
Could this be a hardware problem? My video card is Radeon 9700 Pro
*EDIT* Now that I think about it, this problem never occured for me in Version 1.2.1... Odd blink.gif

This post has been edited by Don Vito: Jan 9 2007, 05:18 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Forlorn_Hope
post Jan 9 2007, 06:28 AM
Post #4


Cat Herder in Chief
Group Icon

Group: BG Dev. Team
Posts: 1,712
Joined: 29-October 03
From: The land of plain speaking
Member No.: 2,023



I actually have the same problem using a Radeon 9550. My solution? Never, ever play bg_bunkerhill :P


--------------------
"There will be no more naked sunbathing." An actual rule for the base I was on, in the middle of Afghanistan.

"Forlorn basically said everything right." Codename:V
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Plexi
post Jan 10 2007, 02:33 PM
Post #5


angry aow player
*******

Group: Members
Posts: 694
Joined: 1-December 05
From: jške
Member No.: 4,252



QUOTE(Forlorn_Hope @ Jan 9 2007, 08:28 AM) [snapback]27280[/snapback]

I actually have the same problem using a Radeon 9550. My solution? Never, ever play bg_bunkerhill :P


geforce ftw ^^


--------------------
-[TRR]- Pte. Plexi: http://plexi.wippiespace.com/kuvia/Pikkis.jpg
-[TRR]- Cpt. MPC [Campers] ~NTW: epic :P
-[TRR]- Cpt. MPC [Campers] ~NTW: Im using it for my
-[TRR]- Cpt. MPC [Campers] ~NTW: desktop
-[TRR]- Cpt. MPC [Campers] ~NTW: background
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gRanTeLbArT
post Jan 10 2007, 03:13 PM
Post #6


aaaaaa | TRR scream team
Group Icon

Group: Retired Team Members
Posts: 5,281
Joined: 9-October 04
Member No.: 3,115



I have an ati card and it works alright (x1600 series), Plexi...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CR[+]SSHAIR
post Jan 11 2007, 04:26 AM
Post #7


Corporal
**

Group: Members
Posts: 45
Joined: 8-March 04
Member No.: 2,378



If you dont have the solution to this problem or have this problem, please do not reply. Do not feel the need to post just to have post rankings-help or STFU. thx.

This post has been edited by CR[+]SSHAIR: Jan 11 2007, 04:33 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Magical Trevor
post Jan 22 2007, 04:08 AM
Post #8


Private
*

Group: Members
Posts: 10
Joined: 26-June 05
Member No.: 3,590



All you have to do is turn the fog off, problem solved
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zoda
post Oct 5 2007, 09:45 AM
Post #9


Corporal
**

Group: Members
Posts: 47
Joined: 30-September 07
From: Germany
Member No.: 6,709



QUOTE(Magical Trevor @ Jan 22 2007, 06:08 AM) *
All you have to do is turn the fog off, problem solved

and how do you do so? smile.gif

i have a radeon x300 and the same problem! retard told me to ban an ati process but it didnt work ;(


thx for the help!

Zoda


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dallan
post Oct 5 2007, 10:20 AM
Post #10


Bayomaster<3
*****

Group: Members
Posts: 200
Joined: 23-May 05
Member No.: 3,505



cl_showfog "0" in console, Zoda.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zoda
post Oct 5 2007, 03:54 PM
Post #11


Corporal
**

Group: Members
Posts: 47
Joined: 30-September 07
From: Germany
Member No.: 6,709



thanks a lot!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 10th December 2019 - 11:04 PM