IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> A Little Find, bullets bounce off walls!
Koach
post Dec 30 2011, 08:07 AM
Post #1


Bugger you.
Group Icon

Group: Retired Team Members
Posts: 284
Joined: 20-April 11
From: Argentina
Member No.: 14,790



take a look at this

during today's random bullshit, i was testing bullet trajectories, and found that accidentally.

discuss.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gio ok
post Jan 16 2012, 10:28 PM
Post #2


Private
*

Group: Members
Posts: 10
Joined: 16-November 11
Member No.: 14,959



QUOTE (santi koach @ Dec 30 2011, 09:07 AM) *
take a look at this

during today's random bullshit, i was testing bullet trajectories, and found that accidentally.

discuss.


Can you tell me the name of the map, and the console command you used?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Koach
post Jan 17 2012, 12:53 AM
Post #3


Bugger you.
Group Icon

Group: Retired Team Members
Posts: 284
Joined: 20-April 11
From: Argentina
Member No.: 14,790



The map is a 47th only map. The commands are:


"sv_cheats 1"

"sv_simulatedbullets 1"

"sv_simulatedbullets_showtrajectories 1"

"sv_simulatedbullets_showtrajectories_timeout 60"

This post has been edited by santi koach: Jan 17 2012, 12:52 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hawke
post Jan 17 2012, 03:27 AM
Post #4


Top player, top choice
Group Icon

Group: Team Leader
Posts: 345
Joined: 8-June 11
Member No.: 14,831



47th only map you mean, or at least I hope you didn't give it out.


--------------------
bjn: no time for sean nanny goons
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Koach
post Jan 17 2012, 12:52 PM
Post #5


Bugger you.
Group Icon

Group: Retired Team Members
Posts: 284
Joined: 20-April 11
From: Argentina
Member No.: 14,790



Nope. Still inside my PC, and won't get out.

ye screwed up there. TRR only map was the initial grid test for drops and F(x) calculations

This post has been edited by santi koach: Jan 17 2012, 12:53 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Asner
post Jan 24 2012, 03:19 AM
Post #6


Captain
******

Group: Members
Posts: 347
Joined: 23-April 10
Member No.: 14,047



Ricocheting bullets is built into Source by default. It's been in bg2 for as long as I can remember.

The tracer from the hat, however, does seem to be a bug. It's probably why it's easier to point-blank with the americans.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 10th December 2019 - 11:03 PM