IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Warning! This forum is closed.

These forums are now archived. Please use the new support forums.

They may contain old or irrelevant information to the current version of BG mod.

 
Reply to this topicStart new topic
> Invalid Steam Key Size., Server Issues
doctorplayboy200
post Jul 2 2009, 07:34 PM
Post #1


Private
*

Group: Members
Posts: 1
Joined: 2-July 09
Member No.: 13,377



Hey this is my first time hosting a dedicated server and i'm using the team fortress 2 dedicated server pick the battle grounds and it loads but when i try joining the game it will give me or anyone else who tries joining a Invalid Steam key size. plz tell me how to fix this...............
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hairypotter
post Jul 3 2009, 01:39 AM
Post #2


Part of the Big Five conspiracy
Group Icon

Group: Retired Team Members
Posts: 983
Joined: 23-June 05
From: New Mexico
Member No.: 3,585



Yes.
Since the release of 1.2.1b Valve has changed their TF2 server files in a way that prevents BG2 from being compatible with them.
I think the only way to host BG2 now is to use the console version of srcds instead of STEAM's server client.
There's a pretty easy tutorial for the console srcds here:
http://www.srcds.com/

Edit: Also, if you do decide to use the console version, remember to update your server with "-game orangebox".


--------------------
fa⋅ce⋅tious  [fuh-see-shuhs] –adjective
1. not meant to be taken seriously or literally: a facetious remark.
2. amusing; humorous.
3. lacking serious intent; concerned with something nonessential, amusing, or frivolous: a BG2 developer.


Go to the top of the page
 
+Quote Post
ewoK
post Jul 3 2009, 11:16 AM
Post #3


holleR at an ewoK
*****

Group: Members
Posts: 239
Joined: 29-June 09
From: Endor
Member No.: 13,372



GET A BIGGER STEAM KEY DUH

(kidding...don't ban me bro!)


--------------------
holler at an ewok on your way to work
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FuraX49
post Jul 7 2009, 09:11 PM
Post #4


Private
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 1-June 07
Member No.: 6,126



I have same problem

To solve, create to one dir for install TF2,DOD:S and one another for BG2 with orangebox.


--------------------
Le Demi DIEU Moyen



Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gouldins
post Jul 8 2009, 03:49 AM
Post #5


BG2 Tech Support
***

Group: Members
Posts: 65
Joined: 23-June 09
Member No.: 13,357



Steam key mistake I know peopil get sometime. Maybe I help

is the internet cord full plug into the telephon connector or the wall? sometimes the internet problem come because of the cord not fully link.

what about the steam games of others? do they work? some steam update can problem cause in some times.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 16th October 2019 - 12:14 AM